Wie zijn wij

Over Ons

Wie zijn wij?

Haagsehof is een regionaal schoonmaakbedrijf met ruim 5 jaar werkervaring in de regio Den Haag en levert schoonmaak- en aanverwante diensten. Onze missie is een betrokken partner te zijn, waarbij de klant en de schoonmaakmedewerker centraal staan. Met deze mensgerichte aanpak slaan wij een brug tussen de klant, de schoonmaakmedewerker en het schoonmaakbedrijf, hetgeen de schoonmaakkwaliteit ten goede komt.
Mark Jehee

Mark Jehee

Directeur Eigenaar

Ik ben 14 jaar actief in de schoonmaak, waarvan inmiddels 5 jaar als eigenaar van Haagsehof. Ik ben van mening dat de mens het verschil kan maken, om die reden steken wij veel tijd in ons personeel. Met een beetje waardering en aandacht krijg je mensen in beweging. Aandacht is de basis van ons succes.

Simone van Eekelen

Simone van Eekelen

Floor Manager

Ik zit nu 30 jaar in het vak en heb leiding gegeven aan 35 medewerkers op een ministerie. Daarnaast hou ik ook van gewoon lekker zelf schoonmaken. Bij Haagsehof heb ik een functie gevonden waar ik het allebei kan doen. Juist de afwisseling vind ik heel erg leuk.

Omar Zwanenburg

Omar Zwanenburg

Rayon Leider

Zo’n 12 jaar lang ben ik werkzaam in de schoonmaak, heb in deze tijd veel verschillende functies uitgevoerd. Ik heb bewust de keuze gemaakt om bij Haagsehof te gaan werken omdat we hier het personeel centraal hebben staan en met respect met mensen omgaan.

Ella Benjamins

Ella Benjamins

Operationeel Manager

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Haagsehof Ik wilde graag aan de slag bij een bedrijf waar de medewerkers centraal staan en waar ieder dag nieuwe uitdagingen op mijn pad komen. Dit alles heb ik gevonden in deze functie. We staan dicht bij onze medewerkers en proberen het beste uit iedereen naar boven te halen.

Schoonmaakbedrijf Haagsehof

Laan van Vredenoord 33

070 – 780 1994, info@haagsehof.nl

2289 DA Rijswijk

De Haagsehof BV © 2008 – 2017

KvK: 60591870

BTW: 853974160B01

privacy verklaring! algemene voorwaarden!