This is the Title

OPEN MODAL
Close

               Regulier Schoonmaak

Het type schoonmaak is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort pand, de bezettingsgraad, welke activiteiten vinden er plaats en hoe intensief wordt er gebruik gemaakt van verschillende faciliteiten.

                SANITAIRE VOORZIENINGEN

Ieder pand heeft zijn eigen uitstraling en functionaliteit. Daarom kiezen wij niet voor één leverancier maar kijken graag samen met de klant wie aansluit bij hun specifieke behoefte.

                VLOERONDERHOUD

Goed vloeronderhoud verhoogt de schoonmaakbeleving en het comfort van de medewerkers. Naast het dagelijks onderhoud is het voor het behoud van de vloer essentieel om een meerjarig onderhoudsplan te hebben. Wij brengen graag een passend advies uit.

                SPECIALISTISCH REINIGEN

Voor zeer specialistische werkzaamheden zoals periodiek vloeronderhoud, opleveringschoonmaak of het stoomreinigen van sanitair ben je bij schoonmaakbedrijf Haagsehof aan het goede adres.

                GLASBEWASSING

Glas is het visitekaartje van het kantoorpand. Het is bepalend bij de eerste indruk van bezoekers aan een pand. Voordat wij de werkzaamheden uitvoeren bekijken wij welke hulpmiddelen noodzakelijk zijn, zodat wij iedere wasbeurt efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

                 SERVICE MEDEWERKER

Ons doel is de opdrachtgever te ontzorgen. Schoonmaak is daar een onderdeel van maar Haagsehof kan meer betekenen. Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen bedrijven bij ons terecht voor kleine technische werkzaamheden en verlenen wij hand- en spandiensten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 

Onze diensten