KWALITEIT

 

Bij Schoonmaakbedrijf Haagsehof staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit is allereerst in de praktijk zichtbaar op de locaties van onze klanten, waarbij onze schoonmaakmedewerkers in navolging van hun in-en externe opleiding de locaties op professionele wijze schoonmaken. Wij leiden onze mensen op door middel van cursussen, zodat de locatie zo goed, efficiënt en ergonomisch verantwoord mogelijk wordt schoongemaakt.

 

Naast de kwaliteit op de werkvloer zijn wij ook in het bezit van de volgende certificeringen:

Met onze door SNA afgegeven NEN 4400-1 certificering hebben wij onder andere bewezen dat onze (personeels)administratie op orde is, dat wij op tijd en voldoende loonheffingen en omzetbelasting afdragen en dat onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten.

Sinds september 2019 zijn wij tevens trotse certificaathouder van ISO 9001. Dit is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit komt terug in alle onderdelen van het proces in de organisatie. Deze certificering toont aan dat onze diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat er steeds beter aan de behoeften van onze klanten kan worden voldaan.

Naast persoonlijke aandacht voor onze schoonmaakmedewerkers vinden wij het ook belangrijk om te investeren in het werkgeluk van onze mensen op kantoor. Door snelle groei in de afgelopen jaren zijn wij in 2019 in samenwerking met onze externe adviseur Moniek Berende van De Groeispiegel (Organisatieadvies en Trainingen voor het MKB) met succes het traject “Vol (zelf)vertrouwen de toekomst in” gestart. Middels dit traject werken wij aan een stabiele organisatie waarin er een gezonde werkdruk bestaat, verantwoordelijkheden en taken helder zijn voor iedereen, prettig werken voorop staat en werkzaamheden aansluiten bij ieders talenten. Dit draagt bij aan duurzame inzetbaarheid.